ARMOS ΑΡΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟ MOSXATO MOSCHATO ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΟΧΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΑΝΤΙ-ΕΕ

ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΧΙ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!

Το περήφανο ΟΧΙ που είπε ο λαός κόντρα σε όλο το άθλιο μνημονιακό πολιτικό κατεστημένο, στους εκβιασμούς των επιχειρηματιών της διαπλοκής, των συστημικών ΜΜΕ της ντροπής, στην τρομοκρατία των εκπροσώπων της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, θα φτάσει μέχρι τέλους.

Ήταν ΟΧΙ ρήξης!   Ήταν  ΟΧΙ δημοκρατίας! Ήταν ΟΧΙ ανατροπής!

Το ΟΧΙ του λαού απέναντι στους δανειστές τοκογλύφους :  

Δε μπορεί κανείς να το σταματήσει.

Δε μπορεί κανένας να το μεταφράσει σε νέα αντιλαϊκή συμφωνία και νέο μνημόνιο.

Τώρα, όλοι όσοι δώσαμε τη μάχη του ΟΧΙ, τη μάχη κατά των μνημονίων, της αντιλαϊκής πολιτικής και των εκβιασμών,πρέπει να συντονιστούμε.  

-Για να επιβάλλουμε το οριστικό τέλος των πολιτικών λιτότητας.

-Για να ακυρώσουμε τις προσπάθειες παραχάραξης του ΟΧΙ από τα κανιβαλικά ΜΜΕ.

-Για να αποκρούσουμε το στραγγαλισμό της ΕΚΤ, της ΕΕ και των επιχειρηματιών, που οδήγησαν και οδηγούν το λαό σε εξαθλίωση, επιχειρούν να του ξαναφορτώσουν τα βάρη της κρίσης, να του στερήσουν το μισθό, να του κλέψουν και τις ελάχιστες αποταμιεύσεις που έχει.

-Για να βγούμε τώρα στο δρόμο. Να υπερασπίσουμε τους μισθούς, τις συντάξεις, τα δημόσια αγαθά, να (ξανα)σπάσουμε το φόβο και τους εκβιασμούς.

-Άμεσες πρωτοβουλίες ώστε να διασφαλιστεί η πληρωμή των μισθών, των συντάξεων και του επιδόματος ανεργίας για τους ανέργους.

-Καμία απόλυση ούτε υποχρεωτική άδεια άνευ αποδοχών για τους εργαζόμενους με πρόσχημα το κλείσιμο των τραπεζών.

-Να συνεχιστεί η δωρεάν μεταφορά σε όλες τις συγκοινωνίες. Να καταργηθούν τα διόδια.

-Μείωση των τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης, στα καύσιμα και στους λογαριασμούς ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ. Δωρεάν φάρμακα και πλήρη, ισότιμη και δωρεάν πρόσβαση των εργαζομένων σε όλο το σύστημα υγείας για όσο διάστημα κρατάει η κρίση

-Να Διαγράψουμε το χρέος, όχι τα δικαιώματά μας.

-Να απαγκιστρωθούν οι τράπεζες από τον ασφυκτικό κλοιό της ΕΚΤ. Εθνικοποίησή τους τώρα. Κανένα κούρεμα στις λαϊκές καταθέσεις.

-Ρήξη με ευρωζώνη, ΕΕ και ΔΝΤ. Καμιά θυσία του εργαζόμενου, άνεργου και συνταξιούχου για το ευρώ. Ενα νόμισμα δε μπορεί και δε πρέπει να είναι πάνω από το μέλλον μας.Η κυβέρνηση, η κοινή ανακοίνωση από τη σύσκεψη των αρχηγών στο προεδρικό μέγαρο, τα ξεπουλημένα ΜΜΕ προσπαθούν να μετατρέψουν το ΟΧΙ σε ΝΑΙ.  Να ποια είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι δήθεν εταίροι μας. Τίποτα περισσότερο από τοκογλύφοι και ληστές, όργανα των πολυεθνικών και των τραπεζιτών, γδάρτες των ονείρων μας. Είναι τραγική κι επικίνδυνη αυταπάτη η αναζήτηση δημοκρατικής συζήτησης για συμφωνία εντός των θεσμών της Ε.Ε.

Ο λαός είπε ΟΧΙ κι εννοεί ΟΧΙ. ΟΧΙ μέχρι τέλους, ΟΧΙ μέχρι τη νίκη. Απέναντι στον εκβιασμό της ΕΕ, για τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας: 

ΕΠΙ-ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΧΙ.

Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό στους δρόμους και στις γειτονιές Σάββατο-Κυριακή και σε μεγάλες παλλαϊκές συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα την Κυριακή 12/7 στις 7:30μμ για την υπεράσπιση του ΟΧΙ από ευρω-εκβιασμό, για να αποτρέψουμε νέο μνημόνιο. 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s